avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 802 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Ce sa deschid: SC sau I.I. pentru magazin alimentar?
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Ce sa deschid: SC sau I.I. pentru magazin alimentar?

As dori sa-mi deschid un magazin alimentar dar nu stiu ce: sc sau ii? fara angajati numai eu si sotul meu!
Ce ma sfatuiti?
Ultima modificare: Joi, 18 Iulie 2013
trope_doi, utilizator
Cel mai recent răspuns: Florin Cioca , Consilier juridic 13:24, 19 Iulie 2013
Daca doriti sa fie fara angajati, atunci va deschideti sau SRL (amandoi sa fiti asociati), ori IF (intrep familiala). In cazul I.I. nu puteti fi 2 persoane pe autorizatie, ceea ce inseamna ca una lucreaza la negru.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa ,srl ,nu stiu ce anume sa deschid sweetish89 sweetish89 Buna ziua ,am si eu o inntrebare.Suntem 3 persoane si vrem sa ne deschidem un mic magazin.Problema este ca vrem sa avem toti 3 dreptul sa vindem la acest ... (vezi toată discuția)
Datoriile unei sc pahonedaria pahonedaria pot schimba un sc pe o intrep indiv.daca sc are datorii(suntem in executare silita)?adica vreau sa raman cu sc pt loto si eu sau sotul sa deschidem o ii(in ... (vezi toată discuția)
Varianta cea mai bune e...? zimbrul68 zimbrul68 Intentionez sa-mi deschid un mic magazinas. Nu am inca firma si nu stiu ce tip de persoana juridica sa aleg. Am inteles ca cele mai uzitate sunt PFA, Asoc. ... (vezi toată discuția)