avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 311 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... unde se poate incadra fapta....
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

unde se poate incadra fapta....

salutare,tuturor


- exista urmatoarea situatie:un colaborator al firmei duce un echipament tehnic unui potential client care a facut o comanda telefonica(cei doi sunt cunostinte bune) urmand a-l instala;
-potentialul client nu este acasa insa,echipamentul este lasat sotiei acestuia,impreuna cu un contract de custodie in alb ,urmand sa revina pentru a instala echipamentul si a completa contractul cand va fi acasa cel care a facut comanda;
-surpiza insa:cand colaboratorul nostru revine ptr instalare clientul afirma ca el a cumparat echipamentul(in acest sens el a si completat contractul ca fiind vanzare-contractul are doua rubrici:vanzare ori custodie)si nu permite instalarea acestuia,nici accesul pe proprietatea sa.
INTREBARE:ce putem face noi,proprietarii echipamentului ptr a-l recupera??
Precizez ca ,in cazul vanzarii acestui tip de echipament noi emitem factura,chitanta si un card de activare fara de care echipamentul nu poate fi folosit!(nu are nici o dovada ca a cumparat ceva)
Se pare ca este o "razbunare"intre cei doi si noi suntem la mijloc;
care ar fi calea cea mai simpla si eficienta ptr a ne recupera echipamentul??


multumesc!
actiune civila, obliga-l sa-ti plateasca contravaloarea echipamentului.

daca era semnat de voi in alb...
cine a completat formularul (contractul)...?


Va rog nu mai postati mesaje consecutiv, exista posibilitatea editarii mesajelor anterioare. Multumesc!
Andreea Lisievici
Ultima modificare: Joi, 10 Aprilie 2008
ContSters20980, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Completare cec in alb Nafets Nafets Am de la un client o fila CEC in alb. Am voie sa o completez? Am inteles ca daca fila nu e completata de cel ce mi-a lasat instrumentul pot fi si eu acuzat de ... (vezi toată discuția)
Informatie abonament ContSters463958 ContSters463958 Buna ziua, Sunt tehnician la o companie de telecomunicatii si am nevoie de o informatie. o abonata a facut o comanda incheiata la distanta prin telefon prin ... (vezi toată discuția)
Clauza abuziva contract upc c1pri c1pri Buna ziua, In ianuarie 2018 am vandut apartamentul unde locuiam. Noul proprietar m-a rugat sa nu reziliez contractul existent de internet si tv cu UPC de la ... (vezi toată discuția)