avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1020 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... constructie casa
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

constructie casa

Buna Seara.Daca am un teren cu deschidere la strada de 6 m dar in spate terenul sa lateste la 12 m ,pot sa primesc autorizatie de constructie pe suprafata de teren care are are latimea de 12 m Multumesc
Cel mai recent răspuns: tractor , utilizator 11:08, 10 Aprilie 2008
E foarte important unde anume aveti servitutea in actul de proprietate,daca servitutea este la deschiderea de 6 m,atunci nu puteti primi autorizatie de constructie.
parca deschiderea trebuia sa fie de 14 m .
Cel mai bine vorbiti cu un proiectant, ca el este cel care va alerga si dupa avize .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Teren intravilan fara cale acces loredanamariana loredanamariana Buna seara ! Am cumparat recent un teren intravilan de 800 mp care ar fi trebuit sa aiba deschidere la strada 40 de metri conform PUZ-ului pe care ni l-a ... (vezi toată discuția)
O mare dilema daniela.ilea daniela.ilea Daca ma poate ajuta cineva ,detin o casa batraneasca cu un front stradal de 7 m dar in spate se lateste curtea ajungand la 13 m ,doresc sa construiesc o casa ... (vezi toată discuția)
Autorizatie constructie george1969 george1969 Buna ziua , Am in proprietate un teren in loc Calinesti Arges in suprafata de 1456m patrati .Acest teren are o deschidere la drumul national de 6.5 metri ... (vezi toată discuția)