avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 963 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... UN JUDECATOR POATE FI CHEMAT IN INSTANTA?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

UN JUDECATOR POATE FI CHEMAT IN INSTANTA?

Daca un judecator nu a dat o sentinta corecta si eu am dovada,il pot chema in instanta?
Cel mai recent răspuns: eclair , utilizator 10:07, 20 Ianuarie 2011
Teoretic, da pentru ca in legea suprema, Constitutia, scrie clar: NIMENI NU ESTE MAI PRESUS DE LEGE, practic trebuie sa va adresati instantei pentru apel sau recurs unde se poate sa mai chetuiti o gramada mare de bani, daca nu va rugati bunului Dumnezeu sa va trimita un judecator, care sa judece materialele si cauzele civile/penale conform legii si propriei convingeri bazate pe probele, nu pe...ordine de la centru, bani, p.c.r. si multe altele

daca considerati ca sentinta nu este corecta aveti cai legale de atac, aper, recurs. daca considerati ca judecatorul a incalcat in mod flagrant deontologia profesionala si drepturile dv , va puteti adresa Consiliului Superior al Magistraturii. E bine sa nu aruncam cu vorbe si acuza fara dovezi intemeiate, deoarece e adevarat ca , calomnia a fost scoasa din Codul Penal, dar atingerea demnitatii si onoarei unui magistrat, fara dovezi clare intra sub incidenta codului penal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poate fi dat in judecata un magistrat? dodonica dodonica Se poate actiona in judecata un magistrat, judecator sau procuror? pentru abuz in seviciu, neglijenta ? Care sunt caile cele mai rapide? (vezi toată discuția)
Calomnie veronicavera veronicavera Cum se procedeaza pentru a da in judecata pentru calomnie o persoana sau mai multe persoane?Nu are dovezi inregistrari doar ar putea pune martori.S-ar putea ... (vezi toată discuția)
Martori mincinosi sabadussimona sabadussimona As dori sa stiu unde pot face sesizare impotriva martorilor mincinosi dintr-un proces civil,sau pot deschide actiune in Instanta pentru calomnie,deoarece mi-au ... (vezi toată discuția)