avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 942 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale amenda srl nedepunere bilant
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

amenda srl nedepunere bilant

Buna ziua,
Am un srl care l-am suspendat anul trecut si am platit o contabila sa faca toate demersurile pentru a fi in ordine.
Acum m-au sunat sa ma intrebe de ce nu am depus la data de 30/06 situatiile si sa-i sun inapoi. Cum n-am dat de contabila, nu i-am mai sunat. Si m-am trezit cu o amenda, pe persoana fizica, in calitate de administrator al srl, de 1500 lei pentru nedepunerea bilantului. Se poate sa ma amendeze pe mine, persoana fizica si sa intre amenda in cazierul meu fiscal ?
Cum pot contesta o asemenea decizie ?

Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 08:27, 20 Ianuarie 2011
Problema este ca in aceste conditii aveti toate sansele sa figurati ca inactiv fiscal iar acest lucru sa se regaseasca in cazierul dvs. fiscal. Faceti o vizita la ANAF cu toate ca din cele relatate este cam tarziu...
Multumesc.
Daca PV de contraventie nu a fost semnat de mine ?
Apare in cazierul fiscal al firmei sau al meu personal ?

Multumesc.
Poate sa apara din moment ce nu v-ati indeplinit o obligatie legala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrare pfa cu cazier fiscal ?! feriteglas feriteglas Am vrut sa-mi deschid un PFA si la depunere mi-au amanat dosarul pentru ca as avea cazier fiscal. E vorba de un SRL pe care l-am avut prin 2011, la care ... (vezi toată discuția)
Ajutor!!!!!!!!!!! marian barbu marian barbu care este cea mai buna rezolvare?am o firma infiintata in oct 2008 si nu am avut activitate pana in august 2009 . nu am depus bilantul in iunie si nu am mai ... (vezi toată discuția)
Nedepunere declaratii societate suspendata peridot peridot Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu un sfat in ce priveste situatia de mai jos. Am o societate infiintata in aug 2006 pe care nu am desfasurat nici un fel de ... (vezi toată discuția)