avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 915 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Inregistrare PFA cu cazier fiscal ?!
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Inregistrare PFA cu cazier fiscal ?!

Am vrut sa-mi deschid un PFA si la depunere mi-au amanat dosarul pentru ca as avea cazier fiscal.

E vorba de un SRL pe care l-am avut prin 2011, la care n-am depus declaratiile, am luat amenda de 1500 lei, n-am platit-o. Intre timp SRL a intrat in dizolvare judiciara (sediu expirat) si anul trecut mi-au facut o inspectie si m-au pus sa semnez ca platesc lunar 100-200 lei. Am platit prima luna si mi-a venit hartie ca figurez cu plati in plus de 100 lei si n-am mai platit deloc.

Am inteles ca dureaza 1 an sa ti se stearga din cazierul fiscal problema. Se mai poate face ceva in cazul acesta ?

Multumesc,
Cel mai recent răspuns: feriteglas , utilizator 13:41, 19 Februarie 2014
M-am lamurit, am fost declarat inactiv fiscal in momentul in care SRL a fost declarat inactiv. Mi se va sterge din cazier cand la un an dupa radierea firmei. :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara. am rugamintea sa ma ajutati. am fost administrator ... Ana.stefanescu78@gmail.com Ana.stefanescu78@gmail.com Buna seara. Am rugamintea sa ma ajutati. Am fost administrator intr-un SRL care din 2012 nu a mai depus declaratii si care nu a mai avut activitate. In 2015 ... (vezi toată discuția)
Lichidare srl celeonora celeonora Buna seara, Problema expusa mai jos , va poate afecta profesional si poate dauna intelectului. Acestea fiind zise, voi incerca sa expun cat mai succint ... (vezi toată discuția)
Amenda srl nedepunere bilant ferimedias ferimedias Buna ziua, Am un srl care l-am suspendat anul trecut si am platit o contabila sa faca toate demersurile pentru a fi in ordine. Acum m-au sunat sa ma intrebe ... (vezi toată discuția)