avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 686 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pensie alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensie alimentara

Am divortat si am 2 copii trebuie sa platesc pensie alimentara am pierdut serviciu si nu am cum sai platesc ce sa intapla ?
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 17:29, 20 Ianuarie 2011
Formulati o cerere de reducere a pensiei de intretinere,conform venitului minim pe economia nationala.
Trebuie sa faceti dovada cu acte a faptului ca in prezent nu munciti sau ca va aflati in somaj
Buna ziua ,in general daca o persoana nu are posibilita sa plateasca face puscarie? va multumesc ca ati raspuns.
Trebuie facuta dovada imposibilitatii de plata,a lipsei veniturilor,faptul ca persoana esete insovabila,eventula.
Exista si posibilitatea executarii silite a bunurilor proprii ale persoanei datoare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara .... tutu12 tutu12 .O plangere penala pe art 305 c.p (neplata pensie alimentara ) s-a soldat cu ..SUP (scoatere de sub urmarire penala !) -datorita lipsei vinovatiei - lipsei ... (vezi toată discuția)
Notificare pentru plata programului studenþesc de muncã sezonierã în grecia elenalagan elenalagan buna am aplicat anul asta pentru un program studentesc de munca sezoniera in Grecia,la firma data am semnata contractul de munca si contractul de prestari ... (vezi toată discuția)
Pensia de intretinere Hoop Hoop Buna ziua...va rog sa ma ajutati cu un sfat..Am divortat in urma cu 7 ani si in urma div fetita mea a ramas la fostul meu sot.Am platit pensia de intretinere 2 ... (vezi toată discuția)