avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... suspendare permis de conducere
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

suspendare permis de conducere

In data de 18 octombrie 2010 pe blvd tineretutluiam intrat in coliziune cu o alta masina. Au fost sesizate politia si o ambulanta. Dupa ce s-au cerut actele, echipajul de la fata locului ne-a indrumat sa facem o intelegere amiabila ceea ce am si facut. Am chemat o masina de tractare si in momentul in care ma indreptam spre casa am fost chemat la locul accidentului, intrucat s-a considerat ca accidentul a fost cu vatamare corporala. Persoana vatamata fiind doamna care se afla la volanul masinii in care am intrat. A fost si ea chemata la locul accidentului insa ea nu a facut nici o reclamatie sau alt demers pentru acest lucru. Pur si simplu controlul facut de SMURD la fata locului. Doamna respectiva a specificat si la politie si mie personal ca nu are nici o pretentie si nu vrea sa aiba de-a face cu organele de la noi din tara, din cauza birocratiei.
Din acel moment si pana in prezent am prelungit acea dovada de 3 ori. Dovada a fost eliberata de agentul de politie pe termen de 15 zile . La incetarea acestui termen, au trecut 2 saptamani, si apoi am facut prima cerere de prelungire , ultima expirand in data de 21 ian 2011.
Din ce am auzit atat la procuratura (unde se face cererea de prelungire) cat si la politie (unde se prelungesc dovezile) toata treaba asta cu cerere de prelungire si dovada depaseste termenul de 1 an. Intrebarile mele:
1. Ce trebuie facut pentru a solutiona acest dosar care mi-a fost intocmit, (tinand cont ca au trecut cele 90 de zile in care femeia putea sa aibe pretentii sau sa intervina ceva in sanantatea acesteia) intr-un termen cat mai decent (mai putin de 1 an)?
2. Cum ma va afecta acest lucru, tinand cont ca permisul meu trebuie reinnoit in luna august a acestui an? Daca nu se va solutiona cazul pana atunci, banuiesc ca trebuie sa dau examen din nou?
Mergeti in audienta prim procurorul Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 4 ,cu un memoriu in care explicati situatia dvs,prin care solicitati sa vi se comunice stadiul cercetarilor,dar si urgentarea acestora.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident rutier cu victime rosescu_matei rosescu_matei In vara am avut un accident rutier in judetul Constanta, eu fiind din judetul Dambovita. Vinovatul eram eu, din pacate, iar in cealalta masina implicata au ... (vezi toată discuția)
Accident rutier soldat cu persoane vatamate din celalalt autoturism implicat FlorianTeodor FlorianTeodor Buna ziua, Va rog sa imi spune-ti ce as putea face in cazul in care am fost implicat intr-un accident rutier, iar vina nu imi apartine in totalitate asa cum ... (vezi toată discuția)
Accident rutier cu o constatare amiabila; ulterior plingere pentru vatamare corporala viktornik viktornik Buna tuturor!;apelez la acest forum in ideea unor sfaturi utile. Problema mea suna asa:... am avut un accident rutier la finele lui 2011; am intrat intr-o ... (vezi toată discuția)