avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 913 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... falsuri
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

falsuri

buna seara, am si eu o intrebare la dv.... eu lucrez in domeniul bancar si un coleg de munca vrea sa depuna 2 dosare de credit... eu le am verificat dar acestea nu sunt in regul sunt falsificate atat cintractul de munca cat si fisa fiscala si scrise de el sau de asa zisul client...si adeverinta de salariu este facut tot de ei...semnaturi stampile si asa mai departe...as dori sa va intreb acesta este un fals si uz de fals in inscrisuri oficiale??

Cel mai recent răspuns: PFA IORGA A VASILE , Consultant credite si finantari 14:34, 20 Ianuarie 2011
Fapta colegului dvs s-ar inscrie in prevederile celor doua infractiuni de fals,uz de fals,dar si la infractiunea de inselaciune.
Anuntati conducerea bancii pentru a nu fi pe urma tracasat de eventuale cercetari penale
Cele consemnate de d-stra intra sub incidenta legi, informati directorul de agentie si departamentul frauda. acel coleg nu are ce cauta in echipa banci respective, va contina actiunea de falsificare documente si va va antrena nedorit in anchete interne si pana la urma a organelor de cercetare penala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fals sau nu? miha13 miha13 Buna ziua! Un prieten a falsificat o copie dupa o.p. pentru a mai prelungi un termen de plata trimitand copia pe mail beneficiarului. Acesta vazand ca nu-i ... (vezi toată discuția)
Falsificare semnatura Medu Medu Angajatorul a falsificat semnaturile angajatilor sai atunci cand i-a trecut de la 8 ore la 4 ore de munca pe zi. Doresc sa stiu daca aceasta fapta intruneste ... (vezi toată discuția)
Infractiune continuata cuziamusia cuziamusia se comite o infractiune care produce efecte juridice si prejudicii intr-o cauza, fara a fi denuntata si nici sanctionata in termenul de prescriptie de 5 ani. ... (vezi toată discuția)