avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 631 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... oprire salariu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

oprire salariu

sunt inplicat intr-un accident rutier iar patronul nu mi.a dat salariul pe luna noiembrie . amenzile sunt pe numele firmei .camionul a fost sechestrat 1 luna. el zice ca am adus pierderi firmei de aceea nu ma plateste. este posibil asa ceva? exista lege care sa le permita ?
Ultima modificare: Joi, 20 Ianuarie 2011
wiioo, utilizator
Cel mai recent răspuns: Dan Top , Avocat 06:02, 20 Ianuarie 2011
Nu va poate face retineri din salariu decit cel mult 1/3 si numai daca are un tit;lu executoriu sau abgajamanetul dv. de plata

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

litigiu de munca criss34g criss34g am lucrat la o companie ca si sofer de camion pe comunitate si am luat cateva amenzi de circulatie pentru care patronul firmei,acum cand doresc sa intrerup ... (vezi toată discuția)
Au dreptul legal patronii sa-ti oprească bani din salar/diurnă dacă ai lovit masina de servici si ai stricat ceva la ea??? Remus_Richard Remus_Richard Sunt angajat în funcția de sofer camion de mare tonaj MTMA40tone,i-mi desfasor activitatea detasat in spatiul comunitar European cate 3/4luni consecutive ... (vezi toată discuția)
Probleme cu angajatorul vasiledela4 vasiledela4 Buna seara am avut un accident cu masina firmei in luna mai se si a intrat unul in mine eu eram pe contrasens iar el a intrat pe contrasens de si banda lui era ... (vezi toată discuția)