avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 773 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Nedepunere declaratii concedii medicale 0.85%
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Nedepunere declaratii concedii medicale 0.85%

Buna ziua, va rog foarte mult sa ma ajutati cu un sfat. Fiindca nu sunt contabila, am considerat ca declaratia la sanatate e suficienta, fara a fi insotita de declaratia pt concedii medicale, considerand ca neavand la firma niciun caz de astfel de concediu, nu e nevoie de o declaratie. Am depus online declaratia de sanatate de cand a aparut programul CASMB-ului, si nu mi-am dat seama ca mai este nevoie de o declaratie. Am descoperit abia in ianuarie, cand s-a schimbat modalitatea de depunere online. Ce ma sfatuiti sa fac ?
Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Popa Adrian , Contabil 20:52, 20 Ianuarie 2011
sa le depuneti si pe alea, nu va faceti probleme depuneti, ma mir ca v-au luat declaratiile fara sa o fi inregistrat si pe aia!
entru declaratii restante la sanatate stiam ca nu sunt amenzi

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vreau sa dau in judecata casa de asigurari de sanatate Vranceanud Vranceanud Am fost de curand sa imi lamuresc situatia la CASMB. Pe ultimii 5 ani, situatia mea este urmatoarea: - din august 2007 pana in mai 2009 am fost salariat. - ... (vezi toată discuția)
Pfa norma de venit - tva la incasare antispam antispam Buna ziua, Am un PFA platitor de TVA care opereaza pe baza de norma de venit. Imi puteti spune, va rog, in cazul acesta ce trebuie sa fac daca achizitionez ... (vezi toată discuția)
Reclamare angajator dragos_cerbu dragos_cerbu BUNA ZIUA, sunt barman..i-am cerut patronului sa ma lase sa am si eu dreptul sa-mi verific inventarul sa vad daca am gresit sau nu.....acum acesta fiindca ... (vezi toată discuția)