avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1132 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... RECLAMARE ANGAJATOR
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

RECLAMARE ANGAJATOR

BUNA ZIUA,
sunt barman..i-am cerut patronului sa ma lase sa am si eu dreptul sa-mi verific inventarul sa vad daca am gresit sau nu.....acum acesta fiindca mi-am cerut acest drept vrea sa ma concedieze pentru neprezentare la serviciu.....Eu nu pot sa incep serviciul pana cand nu fac un proces-verbal de predare primire deoarece poate sa ma scoata lipsa oricand.... Astazi m-am adresat unui ofiter de la garda financiara,iar acesta mi-a zis ca nu e de compeenta dumnealor......Ce ma sfatuiti??? (pot sa-i contest decizia de incetare a activitaii in munca in instanta pe motivul cu inventarul??as avea castig de cauza??) Ce ma sfatuiti? Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: dragos_cerbu , utilizator 09:08, 16 Noiembrie 2011
adresati o actiune pe dr. muncii, avand ca obiect contestatie la decizia de concediere
multumesc de sfat, actiunea pot so fac parca si online nu?
Actiunea in instanta nu se poate face online , fie o depuneti personal , fie o trimiteti prin posta ...
multumesc pt . sfat!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reclamare angajator dragos_cerbu dragos_cerbu buna seara, Sunt barman,patronul nu-mi da voie sa imi verific inventarul!! e gestiunea mea,dar totusi daca o tura vrea sa ma scoata bine la inventar o face ... (vezi toată discuția)
Concediat fara decizie si preaviz Robert2631 Robert2631 Buna ziua, am si eu o problema si nu stiu cum sa procedez. Am fost angajatul unei firme din Tr. Severin iar pe data de 03.11.2010 am fost concediat fara ... (vezi toată discuția)
Am semnat statul de plata si m-au scos afara.. gabitamaria gabitamaria Uluita ma adresez din nou dvs.Intr-un topic recent va scriam de problema mea cu neplata salariului si a drepturilor salariale pe 2 luni, si m-ati indrumat spre ... (vezi toată discuția)