avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 712 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Suspendare contact munca
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Suspendare contact munca

O persoana carte este arestata preventiv ( de 4 luni) cat timp poate sta in starea : "Contract de munca suspendat". Exista un termen limita ? Dupa cat timp societatea comerciala trebuie sa-i desfaca "Contractul individual de munca"?

Alte discuții în legătură

Angajat arestat Florescu Madalina Florescu Madalina Buna ziua Un angajat al societatii a fost arestat pentru 29 zile. Eu nu am nici o informare oficiala despre acest lucru, decat \"neoficiala\" de la colegii ... (vezi toată discuția)
Arestat pentru 29 de zile , cum se procedeaza cu privire la dreptul muncii? dancerhd dancerhd am o intrebare care ma macina de cateva zile: angajatul se afla in arest preventiv pentru 29 de zile , cum se procedeaza in acest caz cu statutul de angajat ... (vezi toată discuția)
Cum se procedeaza cand ai un salariat cercetat penal??? alinamariabrasoveanu alinamariabrasoveanu Oameni buni ma confrunt cu o problema cu care nu am mai avut de face pana zilele acestea. Am un salariat care este cercetat penal si in momentul de fata este ... (vezi toată discuția)