avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1321 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... cumul de functii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

cumul de functii

Buna ziua,
Dupa lungi cautari si pareri pro si contra va solicit si dumneavoastra un punct de vedere asupra urmatorului aspect:
1. Ionescu - angajat in functia de Analist servicii client cu CIM 8h, durata nedeterminata i se propune ca in cadrul aceleasi societati sa ocupe si postul de manager proiect. Vreau sa stiu daca se poate sa i se intocmeasca in cadrul aceleasi societati al doilea CIM, care va fi pe durata determinata cu timp partial de lucru 2h/zi. Daca este legal asa, va rog redati-mi si baza legala.


Cu multumiri anticipate

M.A.
Daca este vorba despre proiecte operationale sectoriale, recomandarea ar fi aceea de a se crea o Unitate de Management al Proiectului conf. O.U.G. 52/1999.

Se poate face detasarea prin cumul in cadrul POS.
Buna ziua, uneori 2-3 ore pe zi / de 2-3 pe saptamana in functie de numarul de clienti in timpul programului meu de lucru ( 8 ore) functia mea fiind de economist sunt solicitata sa prestez si pe functia de casier iar in Contractul colectiv exista un articol care face referire la dreptul salariatului la cumul de functii. Cum ar trebui sa cer acest drept : in scris cu un nr. de inregistrare sau verbal, sa fiu acoperita la nevoie avand in vedere ca se tot vehiculeaza desfintarea unor posturi? Ce pot face in cazul in care mi se refuza acest drept pe motiv de criza, bla bla, bla... mentionez ca nu numai eu sunt solicitata pentru aceasta iar de vreo cateva luni in fisa postului s-a trecut un aliniat la sarcinile mele
"...aceste sarcini nu sunt exclusive, titularul postului trebuie sa indeplineasca toate activitatile necesare indeplinirii obiectivelor magazinului"
Mentionez ca binenteles fisa postului s-a semnat " fara comentarii" avand in vedere ca la toti ne trebuie o paine. Multumesc.
Ultima modificare: Marți, 8 Iunie 2010
gabriela72, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Urgent stelianarotaru stelianarotaru In discutiile cu colegii mei am ajuns sa punem in discutie daca legea cumulului de functii se poate aplica si la institutiile publice. Se poate ca un ... (vezi toată discuția)
Atributii de aceleasi functii smari smari Buna ziua! este legal ca o persoana incadrata ca si inspector , insa cu decizie de preluare atributii de director la un judet , sa preia si atributii de ... (vezi toată discuția)
Cumul de functii AndreeaStefan AndreeaStefan pentru cumul de funcii trebuie sa-mi fac CIM pt fiecare functie sau este suficient decizie interna. (vezi toată discuția)