avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 412 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... aicoolemie 0.01 g/l
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

aicoolemie 0.01 g/l

este posibil ca dupa 22 de ore de cand am baut 3 beri de 5% sa iasa alcolemie 0.01 g/l in sange??? #-o
Cel mai recent răspuns: wiioo , utilizator 11:17, 21 Ianuarie 2011
daca in urma recalcularii alcoolemiei de catre IML s-au confirmat probele luate initial, atunci se poate. alcoolemia depinde de multi factori personali.
deci dupa 22 de ore am facut un accident si atunci mi sa luat sange rezultand 0.01 g/l . eu cantaresc 95 kg de aceea nu prea cred treaba asta dar poate e posibil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alcoolemie 0.01 g/l sange wiioo wiioo este posibil ca dupa 22 de ore de cand am baut 3 beri de 5% sa iasa alcolemie 0.01 g/l in sange??? in acest caz daca este posibil se poate face recurs in ... (vezi toată discuția)
Recalculare alcoolemie peste 0.8g/l andract andract Buna ziua! Am o mica nelamurire ... daca la probele de sange a iesit la prima proba 1.1g si la a-2a 1.0g, este posibil ca in urma recalcularii sa iasa sub 0.8 ... (vezi toată discuția)
Recalculare alcoolemie Marian-90 Marian-90 la prima recoltare de sange am avut 1 , iar la cea dea doua 0,80 , am fost sfatuit sa fac o recalculare a alcoolemiei ,sunt sanse sa iasa mai mica???? (vezi toată discuția)