avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1085 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Legea nr. 188/1999, art. 100, alin. (1), lit. b) si ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Legea nr. 188/1999, art. 100, alin. (1), lit. b) si alin. (4)

institutia are recent aprobat de minister un alt stat de functii,iar un compartiment urmeaza sa functioneze conf.acestuia cu un functionar public fata de 2 cit erau prevazuti in statul de functii anterior. Functionarul public care nu se mai regaseste aici,poate ocupa cu aceeasi functie si salariu un post in alt compartiment,insa refuza.Va rog sa ma indrumati la pasii care sunt de facut in rezolvarea acestei spete,tinind cont ca actul administrativ de numire va fi atacat in instanta. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: IORDANA , utilizator 21:00, 28 Ianuarie 2011
veti proceda la emiterea ordinului de numire in noua functie publica. daca functionarul public este nemultumit, atunci sa atace decizia la instanta de contencios.:)
pentru a-l numi in noua functie, aveti nevoie de acordul scris al celui in cauza. daca refuza il eliberati din functia publica ca urmare a desfiintarii postului ocupat.Este bine sa aveti dovada refuzului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Functionar public - arhivar tandrei1 tandrei1 Buna ziua. unt functionar public - referent, in cadrul unei institutii publice , compartimentul contabilitate si azi am primit decizie de numire si ... (vezi toată discuția)
Functionar public mi se refuza revenirea pe post dupa mutarea 6 luni andrei-u andrei-u Buna ziua domnule avocat. Si as dori sa multumesc anticipat tuturor celor care mi-ar da un sfat competent. Sunt functionar public la o primarie, intrat prin ... (vezi toată discuția)
Preavizul la functionarii publici bluetender bluetender Lucrez la o instituţie publică, în cadrul compartimentului juridic şi am funcţia de inspector asistent, urmând ca la finele lui 2010 să promovez în ... (vezi toată discuția)