avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1122 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... pensie militara
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

pensie militara

cu 20 ani vekime in armata (3 scoala si 17 cadru militar ) am voie sa ies ACUM la pensie , indiferent cum s-ar numi ea (anticipata , redusa , partiala..etc) ??? Care este ACUM legea care permite cadrelor militare sa iasa la pensie ???
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 00:30, 21 Ianuarie 2011
nesecret33 a scris:
cu 20 ani vekime in armata (3 scoala si 17 cadru militar ) am voie sa ies ACUM la pensie , indiferent cum s-ar numi ea (anticipata , redusa , partiala..etc) ???

Reveniti, va rog, cu data nasterii dvs.

nesecret33 a scris:
Care este ACUM legea care permite cadrelor militare sa iasa la pensie ???

Legea nr. 263/2010 privind sistemul unitar de pensii publice.

Ultima modificare: Vineri, 21 Ianuarie 2011
Gabriela Pintea, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensia militarã pentru ofiþerii în rezervã cristel padurean cristel padurean Am fost elev al ªcolii militare de Ofiţeri activi N.Bălcescu din Sibiu în perioada 1975-1978. Am lucrat în armată în perioada 1978-1993, an în care am ... (vezi toată discuția)
Cand pot sa beneficiez de pensie anticipata partiala? tif tif Buna ziua, Am lucrat in armata 15 ani, pana in 1998, cand am fost restructurat, dupa care am beneficiat de \"un asa zis somaj\", luat tot de la unitatea in ... (vezi toată discuția)
Pensie anticipata pentru cadrele militare sau civile B,Victor B,Victor Buna seara Va scriu in speranta ca poate voi gasi un raspuns care sa faca putina lumina in informatiile confuze pe care le detin.Am o vechime in campul ... (vezi toată discuția)