avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 888 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... apostilare...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

apostilare...

Pentru apostilare certificat de casatorie si decizie de divort,poate merge avocatul meu la prefectura pentru a pune apostila?Avocatul are nevoie de împuternicire scrisa?Acest aspect ma intereseaza,având în vedere ca apostila se pune într-un alt judet,destul de departe,si nu am nici-o ruda apropiata care sa se ocupe...
Mentionez ca eu nu sunt în tara,si am nevoie de aceste acte.
Multumesc de raspuns!
Cel mai recent răspuns: Marian Senchiu , Avocat 11:18, 23 Ianuarie 2011
Aceste actiuni le poate face avocatul in baza unui contract de asistenta juridica si bineinteles a unei imputerniciri avocatiale eliberate in baza contractului. Certificatul se apostileaza la Prefectura, sentința de divort la Tribunal.

Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat de divort monicabozsoki968 monicabozsoki968 sunt divortata din 2003 prin sentinta judecatoreasca definitiva.in 2004 mi-am schimbat certificatul de casatorie cu certificat de casatorie de tip european ... (vezi toată discuția)
Actele trebuiesc toate apostilate in romania,daca vrei sa fie valabile in strainatate? banualex banualex Buna ziua,sora mea ar vrea sa se casatoreasca aici in Germania A adus din Romania certificatul de divort tradus ,semnat de notar dar neapostilat,aici i se cere ... (vezi toată discuția)
Unde se apostileaza documentele? Hannahjoy Hannahjoy Unde se apostileaza documentele? Exista birouri de traduceri care apostileaza documente? (vezi toată discuția)