avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 291 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... recuperare carte de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

recuperare carte de munca

Am cartea de munca la o firma unde am lucrat . As vrea sa stiu cum pot recupera cartea sau unde pot merge pentru a lua o adeverinta pentru anii de munca prestaţi.
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:51, 20 Ianuarie 2011
Luati legatura cu cei de firma la care ati lucrat si intrebati de cartea dvs de munca.
Ar trebui sa va duceti sa o luati de acolo.
Problema este ca nu mai stiu nimic de acea firma
Depuneti o sesizare la ITM in raza caruia isi avea sediul fostul angajator ... solicitati detalii despre carnetul de munca si in caz ca acesta nu se afla in custodia lor sa va elibereze o adeverinta de vechime pentru perioada lucrata la acel angajator.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cartile de munca mosneanu mosneanu intrebarea mea este ,de la ITM spre firma se dau toate cartile de munca sau doar cele ale angajatilor in prezent,ca nu am cum sa iau legatura cu fosti angajati ... (vezi toată discuția)
Cum imi pot recupera cartea de munca de la o firma la care am lucrat acum 2 ani? roxy_marya roxy_marya acum 3 ani m-am angajat la o firma din bucuresti - x,aveam carte de munca de 2 ani.am incetat colaborarea cu acea firma dupa nici un an.de atunci adica de ... (vezi toată discuția)
Recuperare carte de munca sau verificarea datelor inregistrate in aceasta ViorelUng ViorelUng Buna seara. Am si eu o nelamurire in legatura cu cartea de munca. Cum o pot recupera sau cum pot afla ceea ce s-a operat in aceasta? Ultimul loc de munca a ... (vezi toată discuția)