avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 878 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general reinnoire licenta
Discuție deschisă în Contabilitate în general

reinnoire licenta

Buna ziua,
Am cumparat o licenta de autocad in anul 2009. In decembrie 2010 a trebuit sa platesc subscriptia licentei pe 1 an. Cum inregistrez in conta aceasta reinoire ( subscriptie) de licenta?
multumesc#-o

Alte discuții în legătură

Srl achizitioneaza 1 licenta software de la persoana fizica exuser exuser Buna, Am un SRL. Am achizitionat 1 licenta CorelDraw Essential cu factura. Acum doresc sa fac un upgrade la CorelDraw X3. Conform Corel upgrade-ul la ... (vezi toată discuția)
Executare silita - va rog raspuns bogu28 bogu28 Buna ziua, Societatea la care sunt angajat a vandut unei persoane fizice un autocamion la data de 18.04.2009, iar la data de 1.05.2009 firma si-a suspendat ... (vezi toată discuția)
Inregistrare factura din 2009 krika8712 krika8712 Buna ziua, Am primit de la administrator o factura de leasing extern, dar este de anul trecut. Declaratia 300 am depus-o deja,acum pe 2010 cum o inregistrez ... (vezi toată discuția)