avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1129 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita - va rog raspuns
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita - va rog raspuns

Buna ziua,
Societatea la care sunt angajat a vandut unei persoane fizice un autocamion la data de 18.04.2009, iar la data de 1.05.2009 firma si-a suspendat activitatea. Noul proprietar nu a transcris masina pe numele lui, iar in luna decembrie 2009, am primit o amenda de la ARR in cuantum de 20000 lei pentru expirarea licentei de transport! Am contestat decizia ARR, am ajuns in instanta, unde, desi am probat faptul ca masina a fost instrainata nu ni s-a dat dreptate, nici in recurs, iar acum am primit o somatie de plata si un titlu executor!
In ce masura pot cere esalonarea platii acestei amenzi sau ce mai pot face acum sa atac aceasta decizie!

Multumesc

Cel mai recent răspuns: godot , utilizator 13:30, 8 Aprilie 2011
Intrebarea este cine facea transportul fara licenta ? D-voastra sao cel care cumparase autocamionul?
Va intreb ca sa pot sa va dau un raspuns la intrebarea d-voastra..!!!#-o
cel care cumparase camionul, cu soferul desemnat de dumnealui!

multumesc!
tu ti-ai radiat masina de la finante? Sau de la politie?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda arr / somatie plata bogu28 bogu28 Buna ziua, Societatea la care sunt angajat a vandut unei persoane fizice un autocamion la data de 18.04.2009, iar la data de 1.05.2009 firma si-a suspendat ... (vezi toată discuția)
Executare amenda contraventionala diana_alexandra2007 diana_alexandra2007 Buna ziua, In vara anul 2007 sotul meu a vandut o masina daf unei persoane din Iasi, dar din pacate nu a radiat-o la politie, urmand ca persoana care a ... (vezi toată discuția)
Persoana desemnata sau coordonatorul de trafic poate conduce ocazional camionul? ContSters251845 ContSters251845 Un coordonator de transport marfa poate conduce si el camionul ? (Detine calificare persoana desemnata si toate documentele de calificare pt sofer ... (vezi toată discuția)