avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1126 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită amenda ARR / somatie plata
Discuție deschisă în Executare silită

amenda ARR / somatie plata

Buna ziua,
Societatea la care sunt angajat a vandut unei persoane fizice un autocamion la data de 18.04.2009, iar la data de 1.05.2009 firma si-a suspendat activitatea. Noul proprietar nu a transcris masina pe numele lui, iar in luna decembrie 2009, am primit o amenda de la ARR in cuantum de 20000 lei pentru expirarea licentei de transport! Am contestat decizia ARR, am ajuns in instanta, unde, desi am probat faptul ca masina a fost instrainata nu ni s-a dat dreptate, nici in recurs, iar acum am primit o somatie de plata si un titlu executor!
In ce masura pot cere esalonarea platii acestei amenzi sau ce mai pot face acum sa atac aceasta decizie!

Multumesc

Ultima modificare: Joi, 7 Aprilie 2011
bogu28, utilizator
Cel mai recent răspuns: godot , utilizator 13:32, 8 Aprilie 2011
puteti face contestatie la executare.
cum se procedeaza in acest caz si care ar fi sansele de reusita?

multumesc!
ai postat de 2 ori aceeasi chestie. Ti-am raspuns dincolo.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita - va rog raspuns bogu28 bogu28 Buna ziua, Societatea la care sunt angajat a vandut unei persoane fizice un autocamion la data de 18.04.2009, iar la data de 1.05.2009 firma si-a suspendat ... (vezi toată discuția)
Solutie monalisaalina monalisaalina Am rugamintea sa ma ajutati in urmatoarea problema,ca societate am primit o amenda de la ARR,pe care am contestat-o in instanta,in actiune solicitand amendarea ... (vezi toată discuția)
Am vandut o masina si proprietarul nu a trecut-o pe el mariussss mariussss Buna ziua,stiu ca nu sunt primul si nici ultimul care are aceasta problema ,sper sa ma puteti ajuta ca niste raspunsuri.In anul 2014 am vandut o masina uneri ... (vezi toată discuția)