avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1097 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate curiozitate: ce parere aveti despre fapta mea, in ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

curiozitate: ce parere aveti despre fapta mea, in circumstantele date?

In primul rind vreau sa le multumesc celor care m-au sfatuit in problema cu recuperatul restantelor banesti legat de firma de transport la care eram angajat sofer tir, nu am luat camionul cu totul pt ca era usor de demonstrat ca e furt ,am luat doar o parte din el, recuperare drepturi in natura (mi-am facut dreptate singur) rusinos as zice pt mine ,va marturisesc ca ma simt mai mult decit jegos dar am facut sarbatorile cu salariul prietenei mele si nu mi se pare normal.Cu ocazia asta asta mi-am demonstrat ca nu am singe de infractor pt ca sincer chiar ma simt f murdar dupa toata aventura asta.Binenteles ca ma amenintat cu politia,etc la care i-am facut dovada citorva hirtii care daca ar ajunge la ITM,sau ARR,ar insemna sute de milioane vechi amenzi pt dinsul si asa am liniste.Probabil unii dintre d-voastra condamnati gestul meu dar consider ca nu o puteam rezolva altfel,o sa spuneti"bine,dar de ce nu ai mers in instanta sau autoritatile competente?"Pt ca proprietarul ma intreba de banii de chirie,curentul mai aveam citeva zile gratie,tel .net,tv taiat si venea si gazul, plus un teanc de scrisori si nu felicitari de la banca.Asta ma impins sa recurg la acest gest.As fi curios de citeva opinii din partea d-voastra.Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters179589 , utilizator 22:18, 27 Ianuarie 2011

Cu ocazia asta asta mi-am demonstrat ca nu am singe de infractor pt ca sincer chiar ma simt f murdar dupa toata aventura asta
.

Imi pare foarte rau pentru situatia dvs.Se vede clar ca sunteti un om onest,dar impins de greutatile cotidiene,si necinstea patronului respectiv,ati fost nevoit sa recurgeti la asemenea gest.
Este de apreciat faptul ca,constientizati ceea ce ati facut,si nu va simtiti deloc confortabil.
Eu va apreciez sinceritatea,in primul rind fata de dvs.
Va urez numai bine.:luck:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Minorii problema, mark37 mark37 Buna seara, Sunt un tata al unui minor,despartit de 2 anii de mama copilului ,in sentinta judecatoreasca se spune ca ambi parintii trebuie sa participe la ... (vezi toată discuția)
Posibil sau nu? Nicoleta Holbanel Nicoleta Holbanel Buna ziua, o intrebare: In cazul in care o persoana a fost acuzata,judecata si gasita vinovata de viol si sechestrare de persoana,si eu ca ruda de gradul 1 POT ... (vezi toată discuția)
Reguli de politete ContSters167247 ContSters167247 [b]Silvana[/b] a scris [quot]Regulile de politete de acum un secol erau foarte stricte: saluturile trebuiau pronuntate in mod corect – ... (vezi toată discuția)