avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 427 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu prenatal
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu prenatal

buna ziua

am urmatoarea nelamurire:
pe data de 31.01.2011 imi inceteaza contractul de munca la societatea unde lucrez, avand un CM cu perioada determinata.. Incepand cu data de 17.01.2011 am intrat in preenatal. Cu data de 01.02.2011 voi incheia un nou contract de munca la o alta firma. Intrebarea este daca pot baga direct concediu prenatal la noul loc de munca , intrucat doctora de familie mi a spus ca trebuie sa aiba continuitate acest concediu?
Multumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 19:50, 20 Ianuarie 2011
1. Pe perioada dintre incetarea CIM pe perioada determinata si incheierea noului CIM, concediul de maternitate va este platit de Casa de Asigurari de Sanatate.
2. Luati legatura cu aceasta sa va spuna cum sa procedati cu impartirea certificatului medical. Sa aveti la dvs. decizia de incetare a CIM pe perioada determinata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu prenatal si indemnizatie crestere copil Angheloiu Cristina Angheloiu Cristina Buna ziua, Sunt angajata cu contract pe perioada determinata pana la data de 02.10.2012 si sunt insarcinata in 7 luni. Cel mai probabil voi naste in luna ... (vezi toată discuția)
Concediu prenatal - contract de munca pe perioada determinata adela_trandafir adela_trandafir Buna ziua, sunt insarcinata in 30 de saptamani si voi naste la sfarsitul lunii iulie 2012. La actualul angajator am CIM incheiat pe perioada detrminata de 6 ... (vezi toată discuția)
Pot beneficia de concediu de maternitate si ccc? mayer mayer In sept 2011 expira CIM determinat,incheiat pe o perioda de 2 ani.(2009-2011) Tot in septembrie, as indeplini conditiile pentru acordarea concediului de ... (vezi toată discuția)