avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 422 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Stampila forum
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Stampila forum

Buna ziua! Sunt administratorul unui forum cu tematica rutiera. Am cateva sute de membri inscrisi pe acest forum. Am creat unele parteneriate cu alte forumuri asemanatoare precum si cu unele ONG-uri. La rugamintea unor membri, am creat o stampila a forumului micuta si rotunda in care apar adresa si numele forumului precum si data aparitiei forumului (2007) iar in mijlocul stampilei apare un mic automobil. Dorim sa folosim aceasta stampila atunci cand incheiem un parteneriat, sau cand trimitem o petitie in numele forumului la diferite institutii spre a fi solutionata si a primi un raspuns. Mentionez faptul ca forumul nu este inscris in nici un registru pentru ca el se creaza gratuit pe internet, si nu facem nici un fel de plata, nici un fel de incasare, nu folosim chitantiere , inscrierea pe forum fiind gratuita in totalitate si nu se cere nici un fel de cotizatie sau contributie.. Intrebarea mea ar fi urmatoarea: Este legala aceasta stampila ??? Va multumesc si va doresc o seara cat mai placuta!!!
Ultima modificare: Joi, 20 Ianuarie 2011
mitcomihai, utilizator
Cel mai recent răspuns: mitcomihai , utilizator 17:30, 20 Ianuarie 2011
Obligatia stampilarii nu mai este prevazuta niciunde... Stampila dvs nu angajeaza pe nimeni, semnatura il angajeaza pe cel care semneaza. La dvs, stampila este simbolul consensului dintre membri si cam atat.

Inteleg ca nu aveti o asociatie sau fundatie constituita legal in baza OUG 26/2000 si singura baza de functionare este cea de la art. 5 alin. 2

Art. 5. -
(2) In temeiul dreptului constitutional la asociere, persoanele fizice se pot asocia fara a constitui o persoana juridica atunci cand realizarea scopului propus permite aceasta.

Prin urmare, nu puteti semna contracte de sponsorizare samd, dar puteti sa actionati impreuna pe baza libertatii de asociere.

Adaugire: Da
Ultima modificare: Joi, 20 Ianuarie 2011
eumarian, utilizator
Va multumesc pentru raspuns, intr-adevar stampila este un simbol al forumului nostru pasionati de automobilism, dorim sa o folosim si pe unele diplome de merit acordate unor membri mai activi ai forumului. Deci sa inteleg ca putem folosi stampila fara nici un fel de problema?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ecusoanele pot fi purtate de orice persoana? mitcomihai mitcomihai Buna ziua! Sunt administratorul unui forum cu tematica rutiera, si la cerinta unor membri, am hotarat ca la unele intruniri care le facem periodic sa purtam ... (vezi toată discuția)
Stampila asociatiei severinvlad severinvlad La mine in bloc toate documentele Asociatiei, atat chitantierele cat si contractele, listele de plata sau statele de plata etc. poarta o singura stampila: cea ... (vezi toată discuția)
Chitanta fara stampila BG BG Este valabila o chitanta eliberata de asociatia de proprietari fara sa fie stampilata?Dar fara semnatura? Apreciez daca imi comunicati si articolul din lege ... (vezi toată discuția)