avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 922 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Ecusoanele pot fi purtate de orice persoana?
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Ecusoanele pot fi purtate de orice persoana?

Buna ziua! Sunt administratorul unui forum cu tematica rutiera, si la cerinta unor membri, am hotarat ca la unele intruniri care le facem periodic sa purtam ecusoane, in acest fel ne putem cunoaste mai usor. Dorim sa le purtam si la anumite conferinte, simpozioane , expozitii care sunt din domeniul rutier. Intrebarea mea ar fi daca avem voie sa purtam ecusoane, noi fiind doar membri unui forum, nu suntem nici ONG nici angajati ai unor societati, ecusoanele fiind unele simbolice. Asa cum si stampila forumului este una simbolica . Am pus aceasta intrebare pentru a fi sigur ca nu incalc vreun articol sau vreo lege. Si cred ca nu ar fi nici un fel de problema daca ecusoanele sunt si stampilate, o stampila mica, rotunda, care contine doar numele si adresa forumului, anul 2007 anul infiintarii forumului si in mijloc o mica sigla, un automobil. Forumul nu face incasari, nu are chitante, totul este gratuit . si nu se cere nici un fel de taxa , asa cum se procedeaza pe fiecare forum gratuit . Toate acestea le facem din pasiunea ce o avem pentru automobilele de epoca, pe forum sunt postate discutii si poze cu automobile din anii demult apusi, iar la intruniri discutam despre aceste bijuterii, care sunt tot mai rare in ziua de astazi! Va multumesc mult, sper ca intrebarea mea sa nu fie stupida! O zi placuta!!!
Ultima modificare: Vineri, 25 Februarie 2011
mitcomihai, utilizator
Cel mai recent răspuns: Alvaro Liniers , Avocat 18:26, 25 Februarie 2011
le puteti purta, daca nu apar insemne ale statului pe ele si daca nu contin elemente interzise (de ex. insemne/sloganuri rasiste)
Va multumesc mult pentru raspuns, pe ecusoane vom specifica si faptul ca sunt unele simbolice! Weekend placut!!!
Ultima modificare: Vineri, 25 Februarie 2011
mitcomihai, utilizator
Nu e sptupida intrebara. E normal la un om cu interes sa se respecte legea. Ca sa stiti sunt si colegii care obliga elevi sa purte ecusoanele in uniforme.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stampila forum mitcomihai mitcomihai Buna ziua! Sunt administratorul unui forum cu tematica rutiera. Am cateva sute de membri inscrisi pe acest forum. Am creat unele parteneriate cu alte forumuri ... (vezi toată discuția)
Tatuaje Buna ziua. Vreau sa imi fac un tatuaj cu o svastica si vulturul german care aparea pe stema nazista? Este impotriva legii, ma refer la vreo lege din codul ... (vezi toată discuția)
Asociatia de proprietari pune stampila pe documentele care ii privesc pe locatari? florenta_22 florenta_22 Buna ziua, Am facut o cerere la asociatia de proprietari in care am cerut o fisa a apartamentului pe ultimii 2 ani, de cand s-au schimbat persoanele de la ... (vezi toată discuția)