Buna ziua! Sunt administratorul unui forum cu tematica rutiera, si la cerinta unor membri, am hotarat ca la unele intruniri care le facem periodic sa purtam ecusoane, in acest fel ne putem cunoaste mai usor. Dorim sa le purtam si la anumite conferinte, simpozioane , expozitii care sunt din domeniul rutier. Intrebarea mea ar fi daca avem voie sa purtam ecusoane, noi fiind doar membri unui forum, nu suntem nici ONG nici angajati ai unor societati, ecusoanele fiind unele simbolice. Asa cum si stampila forumului este una simbolica . Am pus aceasta intrebare pentru a fi sigur ca nu incalc vreun articol sau vreo lege. Si cred ca nu ar fi nici un fel de problema daca ecusoanele sunt si stampilate, o stampila mica, rotunda, care contine doar numele si adresa forumului, anul 2007 anul infiintarii forumului si in mijloc o mica sigla, un automobil. Forumul nu face incasari, nu are chitante, totul este gratuit . si nu se cere nici un fel de taxa , asa cum se procedeaza pe fiecare forum gratuit . Toate acestea le facem din pasiunea ce o avem pentru automobilele de epoca, pe forum sunt postate discutii si poze cu automobile din anii demult apusi, iar la intruniri discutam despre aceste bijuterii, care sunt tot mai rare in ziua de astazi! Va multumesc mult, sper ca intrebarea mea sa nu fie stupida! O zi placuta!!!
Cel mai recent răspuns:
Alvaro Liniers , Avocat
18:26, 25 Februarie 2011