avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 389 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Este nevoie de evaluare dupa concediul maternal?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Este nevoie de evaluare dupa concediul maternal?

Buna ziua,
Este nevoie de evaluare dupa concediul maternal?
Sotia a terminat concediul maternal si a inceput din nou lucrul in acelasi loc, nedumerirea este si din faptul ca exista o lege care spune ca cine nu a lucrat timp de 6 luni la angajare trebuie evaluat, si daca se poate sa ne ajutati si cu articolul din lege care lamureste problema soliciatata.

Va multumesc,
Mihai
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:58, 24 Ianuarie 2011
In ce sector lucreaza sotia dvs, privat sau bugetar?
Ultima modificare: Joi, 20 Ianuarie 2011
Cornel Vasile, Consilier juridic
Lucreaza in sectorul bugetar, in domeniul Resuse Umane Salarizare ca referent.
OG nr.10/2008 care prevedea o evaluare a salariatului dupa revenirea din CCC a fost abrogata la data de 01.01.2010 ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Spor vechime ana500 ana500 Am nevoie si eu de ceva raspunsuri la trei intrebari, pentru cine stie. - Cand incepe sa se calculeze sporul de vechime daca eu lucrez cu jumatate de norma? ... (vezi toată discuția)
Testare profesional la sfarsitul concediului pentru cresterea copilului? ssf ssf La terminarea concediului pentru cresterea copilului pana la 2 ani, angajatorul (institutie bugetara), trebuie sa/mi testeze cunostintele profesionale? Ce ... (vezi toată discuția)
Examen la intoarcerea din concediul de cic? mamade2pici mamade2pici Buna ziua, Va rog frumos sa ma lamuriti daca este adevarat ca la intorcerea din concediul de Crestere si Ingrijire a Copilului [...] este necesar sa susutin ... (vezi toată discuția)