avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 915 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii CONTRACT CIVIL
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

CONTRACT CIVIL

Buna ziua,

Sunt administrator la o societate comerciala si am urmatoarea problema:
Am incheiat contract de management cu firma in conditia de impozitare la sursa.
De asemenea, firma noastra are un ocntract de consultanta cu o persoana, pensionara, in aceeasi conditie de impozitare la sursa.
Contabilul nostru ne-a spus ca in afara de plata impozitului la sursa nu mai avem, pentru cele doua contracte, alte obligatii la bugetul de stat si nici la asigurarile sociale.
Va rog sa ma ajutati cu un raspuns privind actele normative ce reglementeaza astfel de contracte civile.

Alte discuții în legătură

Impozitare contract management OvidiuL OvidiuL Data post: Luni, 1 Februarie 2010, 17:08 Subiect: Impozitare Contract Management/Administrare Buna ziua. Revin cu un subiect la care nu am gasit/primit ... (vezi toată discuția)
Ce fel de contract ? Silvia Dumitru Silvia Dumitru Administratorul firmei fiind si salariat indeplineste conditiile pentru pensionare limita de varsta.Ce forma avantajoasa de contract exista pentru a reveni in ... (vezi toată discuția)
Cum e impozitat un contract de management? cibmedia cibmedia Sunt interesat de felul in care se taxeaza de catre Fisc un contract de management de tip retainer, si unde trebuie înregistrat. Mentionez ca am un contract ... (vezi toată discuția)