avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 825 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Faliment Asociatie familiala
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Faliment Asociatie familiala

Buna seara,sora mea a avut un minimagazin alimentar unde era persoana fizica autorizata.Acum un an a inchis magazinul ca nu mai era rentabil(a ramas si datoare la cativa furnizori achitandu-se de ei plecand si lucrand in Franta.)Acum mi-a dat un telefon ca ia venit de platit CAS-ul pe ultimii 5 ani.Ea nu are de unde sa plateasca lucrand cu ziua pe ici pe colo(sta intr-o comuna la tara).Ce i se poate intampla daca nu plateste?Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters178043 , utilizator 21:42, 5 Februarie 2011
Problema nu este de domeniul impozite si taxe locale !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tva la incasare elena1962 elena1962 sunt o societate cu tva la incasare si am comert cu amanuntul.in ce priveste noua reglementare privind tva la incasare ,de ce nu imi pot deduce tva de la ... (vezi toată discuția)
Informatii despre o sc in lichidare Alex Chiciu Alex Chiciu Buna ziua. As dori sa transfer un domeniu de internet al unei firme dar care este inregistrat pe numele altei firme, cea care s-a ocupat de design acum cativa ... (vezi toată discuția)
Neplata facturi servicii telefonie mobila-consecinte hopeless1 hopeless1 buna ziua! am si eu o nelamurire. ma contraziceam cu cineva pe un subiect si anume: o persoana -- cunostinta personala -- a facut anul acesta in aprilie ... (vezi toată discuția)