avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 741 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Cui sa ma adresez?
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Cui sa ma adresez?

Buna ziua. Am reclamat la OPC Bucuresti in data de 02.11.2010, (si am revenit la aceasta reclamatie in 22.11.2010), neconcordanta caracteristicilor unui produs achizitionat de la S.C. [EDITAT] S.R.L. Bucuresti. Nici pana la aceasta data, 20.01.2011, nu am primit vreun raspuns de la organismul mai sus amintit.(OPC) Mentionez ca pot proba cu acte (confirmare de primire la scrisoare recomandata), data expeditiei. Noi, in administratia publica, avem obligatia de a raspunde in scris oricarei sesizari in termen de 30 de zile. Care este organul legislativ urmator caruia ar trebui sa ma adresez pentru solutionarea sesizarii?
Va multumesc
Chirvase Doru
Ultima modificare: Joi, 20 Ianuarie 2011
ContSters20980, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 18:29, 20 Ianuarie 2011
instantei de judecata trebuie sa va adresati. si ei tot in 30 de zile sunt obligati sa raspunda oricarei sesizari.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturile consumatorului,reclamatie la opc krystyane krystyane Buna seara, as dori sa stiu si eu cum sa rezolv o mica problema pe care o am, am cumparat un netbook Smailo in urma cu 10 luni si in tot acest timp s-a stricat ... (vezi toată discuția)
Model de reclamație către comisariatul pentru protecția consumatorului Ares-3 Ares-3 Reclamatiile si sesizarile adresate Comisariatelor pentru Protectia Consumatorilor / Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor pot fi depuse doar ... (vezi toată discuția)
Probleme laptop_intentare proces cristyne1602 cristyne1602 Buna, Am cumparat un laptop produs de o firma renumita in februarie 2012. De atunci pana in prezent, acest laptop s-a stricat de 3 ori, de fiecare data ... (vezi toată discuția)