avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 916 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... exista raspundere dupa demisie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

exista raspundere dupa demisie

pot fi dat in judecata de angajator pentru nerespectarea procedurilor odata ce am fost sanctionat pentru asta?am fost obligat sa-mi dau demisia.in ce conditii pot raspunde penal.
Ultima modificare: Joi, 20 Ianuarie 2011
sonrisa_niko, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:59, 20 Ianuarie 2011
Dupa incetarea c.i.m. se poate angaja numai raspunderea patrimoniala sau penala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cercetare disciplinara in perioada de preaviz nyusziful nyusziful Buna ziua. 4 salariati - bucatari, au decis toti odata sa vina sa isi prezinte demisiile. Fara sa invoce niciun motiv, si nici faptul ca le-am fi incalcat ... (vezi toată discuția)
Codul muncii simasabina simasabina Buna ziua! In timpul desfasurarii contractului de munca angajata mea nu a efectuat Z-turile la magazin si dupa verificarea in contabilitate lipsesc 7000 ... (vezi toată discuția)
Angajare dupa absolvirea facultatii georgeanaandreea georgeanaandreea Am fost angajata dupa absolvirea facultatii, iar angajatorul a beneficiat de ajutorul acela de la stat timp de un an de zile. As dori sa stiu in cazul in care ... (vezi toată discuția)