avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 908 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bilet de tratament coasigurat
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bilet de tratament coasigurat

Am 51 ani si nu lucrez am fost somera pana in 31 decembrie si acum sunt coasigurata de baiatul meu in acest caz pot beneficia de bilet de tratament prin Casa de Pensii?
Cel mai recent răspuns: ContSters42179 , utilizator 20:16, 20 Ianuarie 2011
Coasigurarea este valabila numai pentru sistemul de sanatate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bilete de tratament gratuite sau platite partial ? opris1967 opris1967 Buna seara . Va rog sa-mi spuneti daca toti salariatii ce muncesc si in domeniul privat si cei care lucreaza in domeniul public ,si care platesc CAS ... (vezi toată discuția)
Drepturi someri rusu radu rusu radu pot beneficia de un bilet gratuit intr-o statiune de tratament? mentionez ca sunt somer si am o boala cronica. ma intereseaza daca casa de asigurari imi poate ... (vezi toată discuția)
Coasigurare medicala Iirinas Iirinas Statutul de coasigurat se pastreaza daca persoana care pe care a fost inrregistrat acel coasigurat a schimbat locul de munca fara intrerupere pe cartea de ... (vezi toată discuția)