avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 603 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii cum recuperez
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

cum recuperez

Buna seara!
Cum recuperez o suma platita pentru concediu medical, din 2009?
CNAS refuza plata, pe motiv ca nu s-a depus cererea in termenul legal de 90 de zile.
Va multumesc pentru orice varianta de raspuns!
Cel mai recent răspuns: elena138 , utilizator 22:01, 4 Martie 2011
e o suma mare?
Aveati 2 variante, una cerere de recuparare, si doi deduceati in fiecare luna suma contibutiei pe concedii pana la recuperarea totala.
5000 lei
s-a procedat in varianta 2
dar cu noua declaratie
cica trebuie sa fie depusa declaratia cu sold zero
La care declaratie va referiti? 102 de la finante? Da normal acolo treceti suma de plata si deductibila, sau direct zero, ca sa nu va incarcati cu debite.
Si cum continua procedura de recuperare, daca nu apare in declaratie?
declaratia 112
Ultima modificare: Joi, 20 Ianuarie 2011
elena138, utilizator
Nu am studiat declaratia unica (inca) din lispsa de timp, dar sunt convins ca exista o posibilitate.

Alte discuții în legătură

Cum sa depun declaratia de inventar? kzst kzst Din motive administrative, contabila a placat de la firma, si eu trebuie sa depun declaratiile...dar cum sa depun declaratia de inventar, daca in balanta nu am ... (vezi toată discuția)
Declaratie inventar concedii medicale EUROC EUROC daca nu am avut in sold nimic la 31 ianuarie ,si am de recuperat de la fnuass,dar nu a fost depusa cerere de restituire ,cum fac declaratia? In declaratie la ... (vezi toată discuția)
Declaratia inventar cass teo.madalina teo.madalina In legatura cu declaratia inventar care trebuie depusa sa casa de sanatate pana la data de 15.02.2011, aceasta declaratie trebuie depusa de toti ... (vezi toată discuția)