daca nu am avut in sold nimic la 31 ianuarie ,si am de recuperat de la fnuass,dar nu a fost depusa cerere de restituire ,cum fac declaratia?
In declaratie la rubrica ``sume de recuperat`` scrie ca se trec sumele de recuperat pentru care s-a depus cerere de restituire. Nu stiu cum sa procedez! Multumesc!
Buna dimineata. Dar daca nu am nimic de recuperat, desi am avut concedii medicale anul trecut, mai depun? In lege scria ca doar cei cu sold. Multumesc.
Conform comunicatului casai de sanatate:
Precizări privind transmiterea DECLARAŢIEI-INVENTAR la casele de asigurări sociale de sănătate Persoanele juridice sau fizice care au calitatea de angajator, precum şi persoanele asimilate angajatorilor care au obligaţia să depună DECLARAŢIA INVENTAR privind contribuţia pentru concedii şi indemnizaţii restantă la data de 31 decembrie 2010 şi neachitată până la data de 31 ianuarie 2011, inclusiv accesoriile aferente pe ani fiscali şi soldul sumelor de recuperat de la bugetul Fondului naţional unic de asigurări sociale de sănătate vor trimite DECLARAŢIA-INVENTAR la casele de asigurări de sănătate prin mijloace electronice de transmitere la distanţă, la adresele de e-mail puse la dispoziţie de către fiecare casă de asigurări de sănătate.
Totodată, formularul Declaraţiei-Inventar, postat pe site-ul www.cnas.ro, listat şi
completat de angajator, va fi depus pe suport de hârtie direct sau trimis prin poştă la casa judeţeană.
Eu inteleg de aici ca trebuie sa trimiteti si prin posta formularul completat.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Cum recuperez
elena138
Buna seara!
Cum recuperez o suma platita pentru concediu medical, din 2009?
CNAS refuza plata, pe motiv ca nu s-a depus cererea in termenul legal de 90 de ... (vezi toată discuția)