avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 875 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general vector 010
Discuție deschisă în Contabilitate în general

vector 010

La o asociatie de tip CAR Consiliul director presteaza gratuit pentru ca sa nu se iasa in pierdere.Mai depunem 010 pana la 31 ian?Depunem lunar declaratii cu 0 suma de plata sau nu mai e nevoie nefiind contributii de virat?Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: corinasilvia , utilizator 17:56, 28 Ianuarie 2011
cum figurati in vectorul fiscal
M-am lamurit. Am depus notificare precum ca nu mai datorez contribituu incepand cu 31 dec. 2010 si acum nu mai depun nicio declaratie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Depunerea declaratiilor lunare la o firma fara angajati distribution distribution Buna seara, In cazul unui SRL infintat in ianuarie 2010 care va avea primii angajati in luna martie, atunci incepand activitatea..este nevoie sa depun vreo ... (vezi toată discuția)
Depunere formular 010 modificari la vectorul fiscal david ionica david ionica Buna ziua. Va rog sa ma ajutati. Sunt administratora la o asociatie de proprietari si am urmatoarea situatie: -Conform Codului Fiscal trebuie sa depun D112 la ... (vezi toată discuția)
Declaratia 112 - lunar sau trimestrial? lylyan lylyan nu inteleg si pace. O microintreprindere depune 010 sau nu? este trecuta din oficiu la 112 trimestrial? va rog sa ma lamuriti cine face 010? multumesc (vezi toată discuția)