avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 790 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Nu stiu cat am salariul
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Nu stiu cat am salariul

Buna seara....am si eu o mare nelamurire....cum aflu ce salariu am eu in realitate...?
Pe contractul de munca (care nu este semnat de mine, dar este inregistrat la itm), scrie ca am 1200 de lei, pe adeverintele pe care le cerem , din diverse motive scrie acelasi lucru, insa nu de mult timp o colega a cerut sa i se completeze fisa fiscala (sper ca am zis bine), pentru un imprumut la banca.....dar in ea a scris ca are salariul 600 de lei!Este in aceeasi situatie ca mine si ca ceilalti colegi ai mei! Cum aflam si noi adevarul?
As vrea sa completez mesajul cu inca ceva....de curand am ramas insarcinata si as vrea sa stiu si eu la ce sa ma astept...!
Ultima modificare: Joi, 20 Ianuarie 2011
savuanamaria, utilizator

Alte discuții în legătură

Plata la "gri" V14D V14D Buna ziua, De cateva luni am si eu o problema. Invocand criza (in mare masura nejustificat) patronul nostru ne plateste la gri, adica cu sume foarte mici pe ... (vezi toată discuția)
Contract colectiv de munca la nivel national pe ramura cercetare-dezvoltare adriandanciu90 adriandanciu90 Buna ziua. Un contract colectiv de munca la nivel de unitate poate contine alte prevederi decat cel national? Ma refer aici strict la salariu de referinta care ... (vezi toată discuția)
Salariu nedeclarat Cornel29 Cornel29 Dupa 1 an la firma la care lucrez, in momentul in care am solicitat fisa fiscala am observat ca angajatorul nu a declarat toti banii care i-am primit. Pot sa ... (vezi toată discuția)