Buna seara.
Am fost chemat la cercetare disciplinara printr o concvocare in care nu s a explicat concret pentru ce sunt chemat, au scris doar ca va trebui sa dau explicatii referitor la anumite operatiuni suspecte evectuate pe conturile clientilor.
Cu toate ca i am rugat sa mi puna la dispozitie si referatul in baza careia s a declansat cercetarea ca sa ma pot apara.Acest lucru mi s a refuzat, nu am primit raportul.
Angajatorul ar fi avut obligatia sa mi dea acest referat?
ma pot folosi de acest lucru in instanta?
BUNA ZIUA.
IMI PUTETI SPUNE VA ROG CARE ESTE TEMEIUL DE REPT CARE IL OBLIGA PE ANGAJATOR SA MI PUNA LA DISPOZITIE ODATA CU CONVOCAREA SI REFERATUL DE SESIZARE A ABATERII?
MULTUMESC
considerati ca "este invitat la o discutie cu privire la anumite tranzactii suspecte efectuate pe conturile clientilor" este considerat OBIECT
ul cercetarii? Mai ales in cazul unui angajat care facea zilnic tranzactii pe conturile clientilor.
Nu trebuia concretizat despre ce client, tranzactie este vorba.
Cum ma pot apara cand habar nu am de cce anume sunt suspectat?
Obiectul in constituie savarsirea abaterii disciplinare pentru care este cercetat diciplinar .. nominalizarea abaterilor disciplinare ar trebui sa existe in R.I. al angajatorului.
Citez :
considerati ca "este invitat la o discutie cu privire la anumite tranzactii suspecte efectuate pe conturile clientilor" este considerat OBIECT
ul cercetarii?
Acesta nu poate fi obiectul convocarii la comisia de disciplina ... convocarea, asa cum prevede legea, trebuie sa contina : obiectul (indicarea expresa a obiectului convocarii ), data, ora si locul convocarii.