avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 845 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... m-au scos cu minus
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

m-au scos cu minus

buna sunt florin si lucrez la o firma de panificatie si dupa 6 luni mi-au spus ca trebuie sa le datorez 9000lei nu am carte de munca la ei si marfa data nu este pe factura e la negru intrbarea mea este ce poate sa imi faca?:sorry:
Cel mai recent răspuns: Popa Adrian , Contabil 23:33, 20 Ianuarie 2011
In principiu, nimic. Eventual sa va dea afara fara sa va plateasca.
Ultima modificare: Joi, 20 Ianuarie 2011
lazu, utilizator
Absolut nimic, poate dumneavoastra le puteti face o "bucurie" la ITM daca aveti dovezi ca ati lucrat acolo.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

M-au scos cu minus florinuc21 florinuc21 buna sunt florin si lucrez la o firma de panificatie si dupa 6 luni mi-au spus ca trebuie sa le datorez 9000lei nu am carte de munca la ei si marfa data nu ... (vezi toată discuția)
Acuzată de furt datorită unor produse care apar a fi șterse sau anulate în programul de contabilitate. care ar putea fi urmările? ContSters472969 ContSters472969 Buna ziua. Lucrez de 4 ani intr-un restaurant fapt pentru care am fost angajată cu carte de munca exceptând faptul că lucram mai multe ore pe zi decât ... (vezi toată discuția)
Intrebari carte de munca cainebogdan cainebogdan Buna Ziua Din 2009 luna mai lucrez la o firma din Ilfov , in iunie iulie 2010 deoarece angajatorul tot ma ducea azi maine ,urmatoarea lucrare , am primit ... (vezi toată discuția)