avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 946 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Inspectie Fiscala la INTREPRINDERE INDIVIDUALA ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Inspectie Fiscala la INTREPRINDERE INDIVIDUALA radiata 2009

Buna seara.
La o Intr.Individuala radiata in anul 2009, fiscul poate efectua inspectie fiscala pentru perioada neverificata 01.01. 2007 - 19.07.2009 - data radierii, daca da, atunci in ce conditii....? Multumesc anticipat!!!

Alte discuții în legătură

Amenzile se prescriu in 5 ani? mospiru mospiru As vrea sa radiez o masina pe care nu o mai detin,am toate actele necesare,dar asa vrea sa stiu daca o pot radia avand amenzi neplatite din 2006?Va multumesc ... (vezi toată discuția)
Intreprindere individuala radiata daad daad Buna seara, Revin cu urmatoarea intrebarea. Daca cei de Administratia fiscala nu mi-au trimis o decizie de impunere cu obligatiile aferente cass din perioada ... (vezi toată discuția)
Intrebare ref societate inactiva agabriel31 agabriel31 Buna ziua. Am si eu o intrebare. Anul trecut firma pe care am avut-o a fost declarata inactiva de fisc , dar eu primesc minim de 2 ori pe an cate o somatie de ... (vezi toată discuția)