avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1028 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Avansare in treapta de salarizare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Avansare in treapta de salarizare

Buna ziua. Va rog sa ma ajutati, intr-o problema, sunt didactic auxiliar intr-o unitate prescolara si as vrea sa stiu daca pot trece la alta treapta de salarizare (de la administrator II la I ) in 2011, si cum ar trebui sa procedez, mentionez ca ultima treapta primita a fost in 2006.
Va multumesc

Alte discuții în legătură

Trecerea in trepte salariale necula_calita necula_calita Buna ziua , va rog foarte mult sa ma ajutati si pe mine cu un raspuns . Lucrez in invatamant sunt cadru didactic auxiliar si as vrea sa stiu daca pot trece pe ... (vezi toată discuția)
Invatamant dan20362003 dan20362003 Buna ziua ! Sunt angajat ca informatician II cu SSD ( TCM + curs postuniv. informatica ) din data de 1.02.2005. la un colegiu. Intrebari : Am dreptul de a ... (vezi toată discuția)
Salariu intre 100marian2011 100marian2011 Un angajat este incadrat muncitor I , avand salariul intre limita maxima si cea minima a treptei I. Stabilirea salariului la limita maxima a treptei cum se ... (vezi toată discuția)