avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 848 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... trecerea in trepte salariale
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

trecerea in trepte salariale

Buna ziua , va rog foarte mult sa ma ajutati si pe mine cu un raspuns . Lucrez in invatamant sunt cadru didactic auxiliar si as vrea sa stiu daca pot trece pe urmatoarea treapta de salarizare daca ultima data am trecut in anul 2007? Sunt laborant informatica II si as vrea sa trec pe laborant I . Va multumesc anticipat pentru raspuns . O zi buna .

Alte discuții în legătură

Invatamant dan20362003 dan20362003 Buna ziua ! Sunt angajat ca informatician II cu SSD ( TCM + curs postuniv. informatica ) din data de 1.02.2005. la un colegiu. Intrebari : Am dreptul de a ... (vezi toată discuția)
Avansare in treapta de salarizare blagaelena blagaelena Buna ziua. Va rog sa ma ajutati, intr-o problema, sunt didactic auxiliar intr-o unitate prescolara si as vrea sa stiu daca pot trece la alta treapta de ... (vezi toată discuția)
Vechime in invatamant(incadrare corecta) mihai_caiac mihai_caiac Sunt angajata in invatamant din 1990.Am lucrat ca laborant scolar pana in anul 2004 si apoi am trecut la catedra pe postul de maistru instructor pana in ... (vezi toată discuția)