avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 956 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... permis conducere
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

permis conducere

:sorry: am avut permisul retinu 90 de zile pentru conducere sub influenta alcoolului. am fost dus la i.m.l. am dar doua probe de sange ,prima cu concentratia de 1.35 a doua cu 1,15. de atunci au trecut 3 luni. am fost la udriste sa vad ce se intampla cu dosarul meu si de acolo mi sa spus ca nici nu au ridicat probele de la i.m.l.Ce pot face macar pana la solutionarea dosarului sa pot obtine dovada pentru a conduce masina.
Cel mai recent răspuns: Mihai Costache , Avocat 13:31, 21 Ianuarie 2011
faceti o cerere la procurorul care se ocupa de dosarul dvs. va emite o dovada la fiecare 30 de zile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Soțul meu a făcut accident pe 23 ianuarie mai era cu cineva ... Vadineanu Vadineanu Soțul meu a făcut accident pe 23 Ianuarie mai era cu cineva in mașina i sa lua permisul alcoolemia era mică acela a avut 3 zile de spitalizare nimic grav ... (vezi toată discuția)
Conducere sub influenta alcolului bobo19189 bobo19189 mia fost retinu permisu avand o alcolemie de 0.47 in aer expirat si rezultatele de l a sange fiind 0.85 mia fost data dovada fara drept de circulatie si deja ... (vezi toată discuția)
Accident cu alcoolemie si victima cld06 cld06 Acum 3 luni de zile am avut accident cu victima conducand sub influenta bauturilor alcoolice masurand 0.21 la testarea cu aparatul etilotest si 0.50 in singe ... (vezi toată discuția)