avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 521 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... unde trebuie sa ma adresez?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

unde trebuie sa ma adresez?

pe 21 august 2009 s a facut o perchezitie la locuinta mea (din cauza fiului meu) si mi s au confiscat mai multe bunuri si o suma de bani (toate au fost scrise in procesul verbal)in luna septembrie mi au fost restituite o parte din bunuri deoarece restul bunuriilor se aflau intr o magazie si responsabilul cu cheia nu era la serviciu,insa nu si bani.Am facut mai multe cereri de restituire de bani la dl prim procuror dar fara nici un raspuns,in cele din urma am ajuns in istanta si mi au fost restituiti bani,sentinta fiind definitiva .am facut legalizarea sentintei si m am dus cu ea la sectia de politie care mi a facut perchezitia si mi au luat bani si bunurile iar dl politist mi a zis ca trebuie sa astept sa dispuna dl prim procuror adresa de unde imi pot ridica bani.Va rog sa mi apune ti unde si cu i sa ma adresez pt a mi fi restituiti bani.
Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 17:51, 21 Ianuarie 2011
Buna ziua !
Adresati- va in acest sens prim- procurorului parchetului care a dispus asupra masurii, anexand si copie a hotararii de restituire. Aveti grija ca adresa sa fie inregistrata, sau , pentru o mai mare siguranta, inaintati- o cu scrisoare recomandara cu confirmare de primire.
Cu stima !
Va multumesc.
Banii probabil ca u fost indisponibilizati la o banca sau la trezorerie.
Trebuie sa existe la dosarul cauzei,chitanta in legatura cu predarea lor.
Dvs aveti o sentinta definitiva,pe care investind-o cu formula executorie,putei sa solicitati restituirea lor din locul unde au fost depusi

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce pot sa fac sa mi recuperez banii pe 21 august 2009 s a facut o perchezitie la mine acasa deoarece fiul meu minor era acuzat de furt si talharie,la aceea perchezitie mi au fost cofiscate mai ... (vezi toată discuția)
Restituire de bunuri denisalex43 denisalex43 pe 21 08 2009 a avut loc o perchezitie la mine acasa deoarece fiul meu era suspect de savarsirea infractiunii art 211 si mi au fost confiscate mai multe bunuri ... (vezi toată discuția)
Recuperare bunuri ridicate de diicot Alexandru Gal Alexandru Gal buna ziua . am si eu o intrebare in 2013 la percezitia domiciliara mi-au fost luat niste bunuri carduri hard etc iar eu nu am primit inapoi nici macar ... (vezi toată discuția)