avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 850 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Anexa Certificat de inregistrare
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Anexa Certificat de inregistrare

Buna ziua,

Mai sunt valabile Anexele la Certificatul de inregistrare pentru punctele de lucru? Pana acum cativa ani se eliberau astfel de anexe in care figurau avizele de la: mediu, pompieri, protectia muncii, dsp ?
De ceva ani Registrul Comertului a inceput sa elibereze certificate constatatoare dar, pentru punctele de lucru mai vechi mai sunt valabile acele Anexe?

Multumesc.
Ultima modificare: Vineri, 21 Ianuarie 2011
ContSters61319, utilizator
Cel mai recent răspuns: Denisa Stanca , Avocat 15:28, 21 Ianuarie 2011
In mod normal, ar fi trebuit sa le predati, sa depuneti o noua declaratie si sa vi se elibereze un constatator, deoarece, intre timp, s-a modificat si codul CAEN si vechile coduri nu mai corespund..

Daca nu ati facut Recodificarea conf CAEN Rev. 2, trebuie sa aveti in vedere si acest demers !.
Ultima recodificare s-a facut, certificatul de inregistrare s-a preschimbat. Intr-adevar codurile CAEN de pe Anexe nu mai corespund, corespunde doar denumirea codului.
Cum se face aceasta preschimbare a Anexelor?
Mergeti la ORC si depuneti declaratia model 3 in care veti mentiona codurile CAEN pe care doriti sa le autorizati la punctul de lucru. Sa aveti la dvs. si anexa in original.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Preschimbare certificat de inregistrare scorus69 scorus69 Buna ziua va rog mult de tot sami spune ti cat ma costa taxele la ONRC pentru preschimbare certificat de inregistrare cu noul cod CAEN si inchidere punct de ... (vezi toată discuția)
Certificat constatator ContSters61319 ContSters61319 O firma are multe puncte de lucru, in majoritatea judetelor. Unele functioneaza dpdv sanitar pe baza anexei la certificatul de inregistrare, acela cu toate ... (vezi toată discuția)
Recodificare acum! mony mony Pt.o firma care nu si-a recodificat obiectul de activitate conform CAEN Rev.2 , care sunt pasii de urmat acum? Am aflat ca nu mai exista gratuitate. Dar ce ... (vezi toată discuția)