avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 993 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... dupa nastere trebuie sa renunt la statutul de curator?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

dupa nastere trebuie sa renunt la statutul de curator?

in prezent sunt curator pentru mama mea cu handicap de grad 1.
dupa ce nasc adica in luna februarie2011 voi putea ramane in continuare curator sau trebuie sa ranunt ca sa nu ma afecteze la indemnizatia de crestere a copilului
Precizez ca in martie trebuie sa refac dosarul de handicap al mamei definitiv
multumesc
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 16:29, 21 Ianuarie 2011
Cel mai sigur este sa intrebati la Agentia Judeteana de Prestatii Sociale care aproba CCC si plateste indemnizatia aferenta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legislatie privind drepturile copilului cu grad de handicap usor Comanescu1976 Comanescu1976 Am un baiat care are o usoara intarziere de limbaj. are 2 ani si vorbeste ca un copil de 1,7 luni. Lucru validat si de medic. Mi s-a dat pe langa diagnosticul ... (vezi toată discuția)
Drept la indemnizatie pentru ccc, rezidenta in strainatate cubine cubine Buna ziua, intentionez sa nasc in strainatate, in Austria, intrucat sotul meu va incepe sa lucreze acolo. Voi pleca in timpul concediului prenatal si voi ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil /insotitor copil handicap sporissimina sporissimina Buna ziua.la sfarsitul lunii i se elibereaza pentru fetita mea de 1an si 5luni certificat de handicap grad 1(probleme cardiace) pentru 6luni de zile dupa care ... (vezi toată discuția)