Am un dosar la judecatorie care a ramas in pronuntare in data de 21 .09.2010, urmand a mi se comunica hotararea pe care nu am primit-o inca.Am intrebat la registratura de ce nu am primit inca hotararea si mi s-a raspuns "pentru ca nu este motivata", de aceea nu s-a comunicat.Ce inseamna asta? Am fost prezenta la ultima sedinta si judecatoarea a zis ca ramane in pronuntare.Dosarul este legat de datorii la asociatia de proprietari, eu fiind administratorul.
Trebuie sa va spun ca am avut doua dosare depuse la aceeasi data, unul s-a judecat in iulie 2010, fara prezentarea partilor, intrucat eu am specificat judecarea in lipsa noastra, iar parata nu s-a prezentat, astfel ca dupa doua termene s-a dat hotararea pe care am primit-o in noiembrie 2010 cu castig de cauza, iar la dosarul in discutie, au fost trei termene, intrucat parata s-a prezentat la al doilea termen, fara sa conteste ceva din dosar, iar un al treilea termen s-a dat, deoarece mi-au mai fost cerute niste precizari pentru termenul din 21 09.2010, pe c are le-am depus, prezentandu-ma si eu la sedinta, si asa cum am zis, judecatoarea m-a intrebat daca am reusit sa recuperez ceva din datorie, i-am zis ca nu, si atunci s-a exprimat, "ramane in pronuntare".Va multumesc pentru raspuns.