avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 642 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... juridice
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

juridice

Am un dosar la judecatorie care a ramas in pronuntare in data de 21 .09.2010, urmand a mi se comunica hotararea pe care nu am primit-o inca.Am intrebat la registratura de ce nu am primit inca hotararea si mi s-a raspuns "pentru ca nu este motivata", de aceea nu s-a comunicat.Ce inseamna asta? Am fost prezenta la ultima sedinta si judecatoarea a zis ca ramane in pronuntare.Dosarul este legat de datorii la asociatia de proprietari, eu fiind administratorul.
Trebuie sa va spun ca am avut doua dosare depuse la aceeasi data, unul s-a judecat in iulie 2010, fara prezentarea partilor, intrucat eu am specificat judecarea in lipsa noastra, iar parata nu s-a prezentat, astfel ca dupa doua termene s-a dat hotararea pe care am primit-o in noiembrie 2010 cu castig de cauza, iar la dosarul in discutie, au fost trei termene, intrucat parata s-a prezentat la al doilea termen, fara sa conteste ceva din dosar, iar un al treilea termen s-a dat, deoarece mi-au mai fost cerute niste precizari pentru termenul din 21 09.2010, pe c are le-am depus, prezentandu-ma si eu la sedinta, si asa cum am zis, judecatoarea m-a intrebat daca am reusit sa recuperez ceva din datorie, i-am zis ca nu, si atunci s-a exprimat, "ramane in pronuntare".Va multumesc pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Faza procesuala a procesului de partaj judiciar am issimo67 issimo67 Lamurire faza procesuala a procesului de partaj judiciar Intrebarea este : Am revenit din nou la faza dezbaterilor,noi probe, intampinari etc si iar se ... (vezi toată discuția)
Pronuntarea in procesul civil Anca Puma Anca Puma Va rog frumos, cine poate sa-mi spuna si mie care este regula intr-un proces civil in ceea ce priveste pronuntarea, aceasta se face in sedinta publica sau ... (vezi toată discuția)
Cauza repusa pe rol dupa ramanerea in pronuntare auricius auricius Buna seara. Astazi am fost citat ca si martor intr-un proces de divort cu minori. Am fost prezenti doar martorii unei parti, si judecatoarea ne-a audiat decat ... (vezi toată discuția)