avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 534 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Conventie leasing auto
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Conventie leasing auto

Buna ziua.Scriu pt prima data pe forum intrucat am o mare problema si poate reusiti sa ma lamuriti si pe mine.In data de 8.11.2010 am incheiat la notar o conventie de preluare a unei masini in leasing cu obligatia celui care preia masina sa plateasca ratele la leasing sau daca nu face asta 4 luni consecutiv masina reintra in posesia mea.Ideea este ca din greseala notarului (cred) la sfarsit se mentioneaza ca, conventia isi incepe valabilitatea in 1.octombrie 2009 in loc de 8 noiembrie 2010.
Deaorece respectivul nu a achitat nici o rata vreau sa stiu daca aceasta conventie mai este valabila sau nu pentru a putea ridica masina de la el.Mentionez ca la sfasit conventia are INCHEIERE DE DATA CERTA.
Multumesc anticipat pt raspuns
Cel mai recent răspuns: tomnc2002 , utilizator 12:15, 4 Februarie 2011
Revin la problema mea cu masina in leasing
Acea conventie pe care am facut-o si-a incetat valabiliatea iar respectivul nu mai este de gasit.Am reclamat problema la politie si nici ei nu dau de urma lui.In acest caz se poate da masina furata???????
nu poate nimeni sa-mi raspunda la postul de mai sus ???

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Predare leasing prin notar alyflor alyflor Am o masina in leasing la care nu mai pot plati ratele.Am dat anunt pt a fi preluat acest leasing de catre altcineva contra unei sume.Din cauza ... (vezi toată discuția)
Contract leasing preluat de o societate de recuperare ankalaura85 ankalaura85 Buna ziua! O societate comerciala a contractat printr-un leasing un autoturism in decembrie 2005. Au fost platite ratele pana in mai 2009 iar in ianuarie 2010 ... (vezi toată discuția)
Predare leasing auto ramona ana ramona ana Buna ziua.Am si eu o intrebare pentru cine ar putea sa ma sfatuiasca in legatura cu predarea unui contract de leasing auto si anume daca e ok ca sa facem intre ... (vezi toată discuția)