avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 748 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... 16 ore libere pe luna legal pentru femei insarcinate
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

16 ore libere pe luna legal pentru femei insarcinate

buna ziua
stiti cumva daca este adevarat ca femeile insarcinate au dreptul la 16 ore libere lunar pentru analize medicala??
ce anume imi trebuie pentru a face acest lucru???
Cel mai recent răspuns: Liliana Gradinaru , Avocat 14:59, 21 Ianuarie 2011
Dovada ca ati fost la medic. De la caz la caz, angajatorii au diverse metodologii de acordare, asa incat vorbiti la HR.
Unii cer sa fie anuntati cu un anumit timp inainte, altii scrisoare de la medic etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sarcina si locul de munca AndreeaCristina86 AndreeaCristina86 Buna ziua, Am si eu o nelamurire, daca se poate sa ma ajute cineva. Sunt insarcinata in 8 saptamani si deja am anuntat la munca. Problema sta in felul ... (vezi toată discuția)
Concediu in perioada sarcinii alina84mrc alina84mrc Buna ziua! Am o nelamurire cu privire la concediile medicale in perioada sarcinii. Am inteles ca se pot lua cate 10 zile lunar de concediu medical.Ceea ce ... (vezi toată discuția)
Zi libera pentru consultatii medicale Paula Tudor Paula Tudor Buna dimineata! De ceva timp ma intreb daca mai e valabila reglementarea legislativa conform careia o salariata insarcinata are dreptul intr-o luna la 2 zile ... (vezi toată discuția)