avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 607 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... cecuri fara acoperire
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

cecuri fara acoperire

buna ziua, am sa va expun problema mea, si sper asa sa gasesc raspunsul mult asteptat. in anul 2001 luna iunie am emis cec neacoperit.cand a ajuns la plata nu aveam fonduri , si bineneteles a urmat procesul ,la care nu m-am prezentat niciodata,dupa un an de zile m-au condamnat la 3 ani de inchisoare, as vrea sa stiu cand se prescrie aceasta condamnare, si incepand de cand se calculeaza acest termen. si care ar fi urmatorul pas pe care trebuie sa-l fac odata ce a prescris totul.in speranta ca cineva m-ar putea ajuta cu acest raspuns va salut pe toti ,si mii de multumiri.#-o
Cel mai recent răspuns: Gabriela PĂDURARIU , Alte profesii 13:29, 12 Aprilie 2008
~ Conținut șters la cerere ~
cu executare , da sint plecat din tara cu o luna inainte de ase de sentinta definitiva
~ Conținut șters la cerere ~
da, stiam ca trebuie sa merg la proces dar nu m-am dus
nu m avut nici un fel de interdictie

Alte discuții în legătură

Prescriere raspundere penala extazz extazz Termenul de prescriere a raspunderii a unei fapte penala se socoteste de la savarsirea ei sau si pe timpul cat este procesul pe rol?Multumesc.Daca intra in ... (vezi toată discuția)
Prescriptia pedepsei de 1 an claudiu99 claudiu99 Buna ziua asi vrea sa stiu cand se prescrie o pedeapsa de 1 an? Va multumesc anticipat (vezi toată discuția)
Prescrierea faptei penale kip kip vreau sa stiu dupa cat timp se prescrie o condamnare de trei 3 ani definitiva pentru furt calificat (vezi toată discuția)