avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 636 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... cecuri fara acoperire
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

cecuri fara acoperire

buna ziua, am sa va expun problema mea, si sper asa sa gasesc raspunsul mult asteptat. in anul 2001 luna iunie am emis cec neacoperit.cand a ajuns la plata nu aveam fonduri , si bineneteles a urmat procesul ,la care nu m-am prezentat niciodata,dupa un an de zile m-au condamnat la 3 ani de inchisoare, as vrea sa stiu cand se prescrie aceasta condamnare, si incepand de cand se calculeaza acest termen. si care ar fi urmatorul pas pe care trebuie sa-l fac odata ce a prescris totul.in speranta ca cineva m-ar putea ajuta cu acest raspuns va salut pe toti ,si mii de multumiri.#-o
Cel mai recent răspuns: Gabriela PĂDURARIU , Alte profesii 13:29, 12 Aprilie 2008
Si dupa al meu... :D

In .10.2010 se prescrie executarea pedepsei.

Gabriela Paduraru a scris:

Dupa codul MEU penal :)...:


Art. 126. - Termenele de prescriptie a executarii pedepsei pentru persoana fizica sunt:
...
b) 5 ani, plus durata pedepsei ce urmeaza a fi executata, dar nu mai mult de 15 ani, in cazul celorlalte pedepse cu inchisoarea;
....
Termenele aratate in alin. 1 si 11 se socotesc de la data cand hotararea de condamnare a ramas definitiva,

am intles , asa ca mai am 2 ani,si nici nu cred ca ar fi bine sa incerc redeschiderea procesului, pentru ca risc sa pierd si anii astia care au trecut. cit despre prezentarea la termene ,eu nu am fost informat,ei au spus ca mi-au trimis citatii dar eu nu le-am vazut,asta este,,si daca vreau sa dau banii'?........ce s-ar intimpla?
la ce va referiti (gratierea) vei vedea la momentul respectiv, si cum pot afla daca eu intru in decretul de gratiere? mii de multumiri pentru raspunsurile oferite de dumneavoastra. ma ajuta mult sa stiu in ce ape me scald.
Pai...vei vedea la momentul respectiv daca vei beneficia de prevederile legii privind gratierea unor pedepse.:)
Legea privind gratierea este publica. Tine lagatura cu avocatul tau!
Ultima modificare: Sâmbătă, 12 Aprilie 2008
Gabriela PĂDURARIU, Alte profesii
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prescriere raspundere penala extazz extazz Termenul de prescriere a raspunderii a unei fapte penala se socoteste de la savarsirea ei sau si pe timpul cat este procesul pe rol?Multumesc.Daca intra in ... (vezi toată discuția)
Prescriptia pedepsei de 1 an claudiu99 claudiu99 Buna ziua asi vrea sa stiu cand se prescrie o pedeapsa de 1 an? Va multumesc anticipat (vezi toată discuția)
Prescrierea faptei penale kip kip vreau sa stiu dupa cat timp se prescrie o condamnare de trei 3 ani definitiva pentru furt calificat (vezi toată discuția)